Voordelen van een capelli rubberboot

Iedereen weet eigenlijk wel wat een rubberboot is. Echter denken veel mensen bij een rubberbootje al snel aan een bootje van maximaal 2 meter waar kinderen heel de zomer door op varen. Echter zijn er meer soorten rubberboten die veel voordelen. Capelli heeft bijvoorbeeld hele mooie rubberboten die niet zo standaard zijn als de meeste mensen ze kennen. In dit artikel zal ik een aantal voordelen van zo’n  Capelli boot benoemen.

Snelheid

Om te beginnen kunnen de Capelli rubberboten enorm snel varen. Op veel plekken in Nederland mag je niet zo snel varen, maar toch kan het enorm leuk zijn om in andere gebieden te varen of stiekem toch wat harder te gaan als toegestaan.

Licht

De snelheid komt mede door het gewicht van de boot. Echter heeft het gewicht van de boten nog meer voordelen. Zo kan je de boot makkelijk op een trailer tillen om de boot te verplaatsen naar een andere locatie. Het is dus een ideale boot wanneer je geen ruimte in de tuin hebt om de boot ergens te laten liggen in het water.

Stevig

Veel mensen denken bij rubberboten aan boten die makkelijk kapotgaan. Capelli boten zijn echter gemaakt van enorm stevige rubber en daarom kunnen ze ook zeker wel tegen een stootje.

Makkelijk te besturen

Natuurlijk heb je een vaarbewijs nodig om zo’n grote rubberboot te besturen, maar toch is het fijn wanneer een boot makkelijk te besturen is. Door de bouw van de Capelli boten blijven ze makkelijk in de baan waarin je wilt varen. Hiernaast zijn de sturen van de boten enorm fijn en hierdoor is de boot goed te besturen.

Wil je nou ook een Capelli rubberboot aanschaffen? Dat kan bij een Capelli dealer bij jou in de buurt. Het is natuurlijk een flinke investering, maar als je van varen houdt, is de boot het natuurlijk zeker waard.