Vertalen naar een andere extensie

Je wilt je Photoshop of Adobe bestand in HTML CSS vertaald hebben, dit kost over het algemeen veel tijd om voor elkaar te krijgen. Onze taak is om jouw ontwerp professioneel te vertalen naar HTML en CSS3 code. Een WordPress thema op maat kunnen we ook voor je verzorgen, alles wat we voor je verzorgen is te bekijken op alle apparaten zoals een tablet en smartphone. Je hoeft dus achteraf niets responsive te laten maken, dit verzorgen wij voor je. Slicen hoeft tegenwoordig niet duur te zijn, veelal kan met CSS3 worden opgezet.

Professioneel op ieder apparaat

html css

Het is niet meer weg te denken vandaag de dag, het gebruik van internet op een tablet of smartphone. Onze front end developers gaan voor responsive HTML van het hoogste niveau. De code die er wordt gebruikt zorgt ervoor dat alles wat je ziet op je desktop computer, in schaal worden opgezet op je smartphone of tablet. Hierdoor weet je zeker dat de website die je bekijkt altijd goed te zien is. Bepaalde elementen kunnen aangepast worden voor een weergave die voor het apparaat optimaal is.

Slicen doe je niet zomaar

html css

Op het internet zijn verschillende programma’s te vinden die je PSD bestand omzetten naar HTML. De praktijk heeft alleen geleerd dat dit nooit foutloos gebeurd, laat slicen en webbasen ook over aan de specialist die weet wat hij doet. Met alleen programmeerkennis ben je er niet, ook moet je een en ander weten op grafisch gebied. Het gebruik van nette HTML CSS code is ook erg belangrijk voor de vindbaarheid van je website in Google. Hoe beter de omzetting is, hoe hoger je website in de zoekresultaten komt.