Strak en populair model pen

De baron pen is de laatste jaren één van de populairst pennen die wordt bedrukt. Niet alleen voor eigen gebruik, maar ook om weg te geven aan bezoekers van beurzen of als relatiegeschenk aan klanten en relaties. De pen heeft een strakke vormgeving en blijft het al jaren goed doen en is in iedere tijd erg gewild. Voor een lage prijs heb je niet alleen een pen die het goed doet, maar ook de service bij promo2000 is ongekend.

Baron

Veel ruimte om te bedrukken

Wanneer je een pen laat bedrukken verwacht je dat je logo of tekst natuurlijk wel op de pen past. De baron pen is ook bekend om het oppervlak wat te bedrukken is, deze is namelijk erg ruim. Je krijgt dus nooit te kampen met te weinig ruimte, met gemak kun je de naam van je bedrijf inclusief een logo laten bedrukken op de pen. De pen ligt heerlijk in de hand en schrijft goed, wordt ook geroemd omdat die zeer lang meegaat. Wil je een full colour bedrukking dan is de ruimte wel minder.

Lange geschiedenis

Baron

De populaire baron pennen werden al in 1970 geproduceerd in een Italiaanse fabriek. Het model heeft niet één model, maar meerdere uitvoeringen van verschillende materialen. Het grote verschil zit in de verschillende kleuren van het huis en de clip van de pen. Manier van bedrukken maakt ook verschil, de pen die geheel gekleurde opdruk heeft is voor degene die een wat luxe uitvoering pen zoekt. Het zogenaamde Ice model is geheel in één kleur met een transparante clip.