Situatie rondom corona verergert opnieuw

Het was treurig nieuws toen we destijds in maart in lockdown moesten. Mensen en ondernemingen waren hier de dupe van geworden. Iedereen werd beperkt in zijn doen en laten. Voor sommige ondernemingen was het zelfs zo vreselijk dat ze failliet zijn gegaan. Beetje bij beetje ging het land steeds weer lopen, zo ging onder andere de horeca weer open voor de mensen mits men zich aan de coronamaatregelen hield. Het leek allemaal weer beter te gaan, maar integendeel. Het blijkt dat de afgelopen dagen het aantal coronapati├źnten weer flink toeneemt. Dit is uiteraard erg slecht nieuws, vooral als je bijvoorbeeld een bedrijf of holding wilt oprichten.

Een holding is grotendeels het begin van de ideale structuur voor jouw gekozen onderneming. Firm24 geeft vrijwel alle ondernemers aan om van start te gaan met een persoonlijke holding. De reden hierachter is vrij simpel. Het zorgt op zowel kort als lang termijn voor financieel voordeel en zo min mogelijk risicospreiding. Als ondernemer zijnde ben je ook niet helemaal thuis in de juridische en fiscale wereld, al helemaal niet in het begin. Vandaar dat wij een hand toereiken om jou een stap verder te helpen. Het team van Firm24 beschikt over de beste juristen en fiscalisten en staan altijd klaar om jou te supporten.

Bij Firm24 geven we je graag informatie over het starten van een eigen bedrijf, het oprichten van een holding of bijvoorbeeld het opheffen van een bv. Zo biedt Firm24 de mogelijkheid om een bv gemakkelijk op te heffen. Er kan online een aanvraag worden gedaan en zo kunnen wij dan een formulier opstellen. Het voordeel vanuit onze kant is dat tijdens het proces je onbeperkt geholpen zal worden door onze juristen. Dan kan jij de focus houden op wat je echt wilt. Verdere informatie over deze gerelateerde onderwerpen kun je vinden op de website.