Schuldhulpverlening Huizen

Schuldhulpverlening Huizen, beter bekend onder de naam Oxyz, heeft meerdere vestigingen in Nederland. In de loop van de jaren hebben zij al meerdere bedrijven en ondernemers kunnen helpen om hun financiële situatie te verbeteren. Veel bedrijven komen in financiële moeilijkheden en zien meer aanmaningen en deurwaarders dan inkomen voorbij komen. Vooral voor kleine ondernemers is het erg moeilijk om het hoofd boven water te houden. Helemaal wanneer je in zo een dreigende situatie geen stappen gaat ondernemen. Het is juist in dit soort situaties erg belangrijk dat ondernemers de juiste ondersteuning krijgen. Want wanneer een bedrijf op het punt staat om failliet te raken, kan dit ook in de privé sfeer gevolgen hebben.

Oxyz schuldhulpverlening Huizen

Samen met de schuldhulpverlener, Jaap Tol, ga jij als ondernemer een goed gesprek aan. Er zal alles aan gedaan worden om niet in een neerwaartse spiraal de grond in te zakken. Er wordt dan ook alles uit de kast getrokken om jouw bedrijf weer een goede toekomst te kunnen geven. Om te beginnen wordt er gekeken of jouw bedrijf nog wel een toekomst heeft, dus levensvatbaar is. Daarna worden zaken, zoals personeel en alle andere onkosten bekeken of hier op gespaard kan worden.

Gelukkig waren wij net op tijd om een goede doorstart voor ons bedrijf te kunnen maken. Door een aantal veranderingen door te voeren en de openstaande rekeningen te voldoen, hebben wij nu meer overzicht en rust. Samen met Oxyz zien wij weer een goede toekomst in ons bedrijf.