Hoe gadgets jouw bedrijf in een goed daglicht zetten

Technologie is niet meer weg te denken. In het dagelijks leven niet en ook in het bedrijfsleven niet. Er is meer en meer mogelijk dankzij alle nieuwe technische hoogstandjes en het is belangrijk zelf ook te laten zien dat je bij de tijd bent op dit gebied. En natuurlijk hoef je daar echt niet zelf de nieuwste, duurste technologie voor te gebruiken. Je kunt laten zien dat jij up-to-date bent door je relaties gadgets te geven als relatiegeschenk.

Nieuw en nuttig

Relatiegeschenken zet je ongetwijfeld wel eens in. Om een nieuwe relatie aan te knopen of om bestaande, goede relaties te behouden. Heb je daarbij al eens gedacht aan gadgets bedrukken? Een gadget is een geschenk dat in de meeste doelgroepen veel wordt gebruikt. Staat jouw logo erop, dan val je ongetwijfeld op. Doordat je doelgroep keer op keer je logo weer ziet, word je ook onthouden. En dan kom er nog bij dat je laat zien dat je bij de tijd bent en weet wat mensen willen hebben. Een powerbank, een speaker, een draadloze oplader… zomaar wat voorbeelden van wat je zou kunnen bedrukken om mensen iets nieuws en nuttigs te geven.

Kies tactisch

Let wel op met gadgets. Een gadget zoals een draadloze oplader is nog niet voor iedereen bruikbaar. Er zijn nog veel smartphones die niet draadloos kunnen worden opgeladen. Zonde als het in een lade eindigt. Vind je dit wel echt een tof geschenk, dan zul je je doelgroep wat moeten inventariseren. Zitten hier vooral jongere mensen in die veel met technologie hebben, dan is de kans groot dat bijna iedereen wel baat zal hebben bij zo’n wireless charger. Durf je het nog niet zo goed aan, dan is een speaker of een powerbank altijd goed. Een draadloze speaker vooral. Iedereen heeft tegenwoordig wel bluetooth op zijn telefoon.